پویانمایی زیست شهر مولّد
زیست شهر مولّد، ایده ای نوین برای فضای زیست اجتماعی است. تلاش طراحان برای ایجاد بیشترین هماهنگی میان معماری و شهرسازی و سبک زندگی ایرانی-اسلامی بوده است. به این معنا که در این محیط، امکان زندگی به سبک اسلامی تا حد امکان راحت تر خواهد بود.
در این مطلب، یک پویانمایی که در آنها بخش هایی از محیطِ «زیست شهر مولّد» نمایش داده شده است، خدمت شما مخاطبین گرامی تقدیم میگردد.
نکته مهم آنکه تمام خانه های زیست شهر مولّد، دارای کسب و کار خانگی و به صورت مولّد هستند، به این معنا که در بخشی از فضای حیاط، کارگاه خانگی طراحی شده است. این موضوع در قسمت های دیگر پویانمایی نمایش داده خواهد شد.
و با سلام مجدد می خواستم بدونم اگر کسی زمین داشته باشه می تواند با استفاده از طرح معماری و ایده ی شما برای خودش یک خانه ی ویلایی درست کنه اگر بله از چه طریقی می تونیم ازتون این طرح را البته با کاربرد و فلسفه معماریش بگیریم و پیاده کنیم
با سلام به شما مخاطب گرامی.
با شماره تماسی که در بخش ارتباط با ما گذاشته شده تماس بگیرید راهنمایی میکنند.
و با سلام مجدد می خواستم بدونم اگر کسی زمین داشته باشه می تواند با استفاده از طرح معماری و ایده ی شما برای خودش یک خانه ی ویلایی درست کنه اگر بله از چه طریقی می تونیم ازتون این طرح را البته با کاربرد و فلسفه معماریش بگیریم و پیاده کنیم
سلام بسیار بسیار عالی وکارا
انشاالله کجا وچجوری قراره عملی بشه؟؟؟؟؟؟
با سلام به شما مخاطب گرامی
سپاس بابت حمایت شما
ان شاءالله تلاش ما بر این هست که در اولا در قالب طرح نهضت ملی مسکن تا حد امکان اجرایی بشه و به مرور به یه طرح فراگیر در کل کشور تبدیل بشه.
در بعضی شهرها در مراحل نهایی کار قبل از شروع پروژه هستیم
سلام و خداقوت
ضمن تشکر از همه دغدغه مندان و از این پویا نمایی زیبا
نکته ایی که به ذهن بنده میرسد این است که ، زیست شهر باید نسبت به هر منطقه ایی با توجه به آب و هوای و فرهنگ آن منطقه بومی سازی شود
مثلا در شهر اهواز که بنده زندگی میکنم تقریبا ۸ ماه از سال هوا گرم است لذا باید نقشه و مصالح خانه در راستای برطرف کردن هوای گرم باشد
سلام به شما دوست عزیز
بله نکته بسیار مهمی هست که زیست شهر با توجه به اقلیم هر شهر و متناسب با بوم هر منطقه طراحی های خاصی داشته باشه
سلام عرض ادب و احترام … از ابتدای زندگی ام که متولد ۱۳۵۱/۰۱/۰۷ ( در حال حاضر۵۰ ساله شده ام … ) از آبادان هستم ولی از سال ۵۵ ساکن تهران شدیم . و همییییشه رویای زیست شهر با خانه های کم ارتفاع و دارای باغ و میوه و ماکیان و همین تصاویر قشنگ و زیبایی که نشان دادین بودم و هستم و خواهم بود … و با جدیت تمام علمی و شرعی و روشن بینی قانون الهی !!!! در خدمت شما و همه ی دست اندرکاران این پروژه ی عظیم و زیربنایی به عتوان خیر دنیا و آخرت هستم و زندگی ام را وقف این نوع زندگی خداپسندانه خواهم کرد … ارادتمند همگی شما خوبان مهندس حمید بِشکوه هستم کارشناس آسانسور از دانشگاه آسانسور و پژوهشگر علوم انسانی و ادیان آسمانی و علوم طبی و علوم مهندسی و بسیار علاقمند به ادامه تحصیلها ( ز گهواره تا گور !!! … )
شماره تماسم : ***
و ساکن تهران هستم … امیدوارم بتوانیم باهم همکاریهای بسیار خوب و گسترده ای داشته باشیم اسمم ( حمید بِشکوه ) را در گوگل سرچ بفرمایید … انجمن علمی …
با احترام
ارادتمندم
با سلام به شما مخاطب گرامی و تشکر بابت وقتی که گذاشتید و نظر ارزشمندی که قرار دادید
پیام شما و شماره تماس رو به همکاران دادم تا ان شاءالله در صورت نیاز از همکاری شما بهره مند بشیم.
موفق و پیروز باشید
سلام یک سوال می خواستم ببینم تناسب جهت کلی شهر شما یا زیست شهر ها با سمت قبله چگونه هست
صرفا در شهرسازی جهت آفتاب در نظر گرفته شده یا جهت قبله هم مد نظر هست
تصور بفرمایید تمام ابنیه و شهر ها به مرور زمان زاویه ی اصلیشون به سمت قبله باشد مانند صفوف محرمین و طواف کنندگان حج
سلام. عوامل متعددی بر طراحی و جهت گیری و جانمایی شهر و آمایش سرزمین موثرند:
– ویژگی ها و عوامل کالبدی، فیزیکی، طبیعی، اقلیمی (جهت و میزان شیب زمین، دما، تابش آفتاب، باد، منظره، دسترسی به منابعی همچون آب، راههای دسترسی، زیرساختهای انرژی، مسائل زیست محیطی و …)
– تنظیم روابط اجتماعی
-معنا، نماد، هویت، تعلقات فرهنگی (به عنوان مثال نقش حرمهای اهل بیت علیهم السلام و امامزادگان در آمایش سرزمین در تاریخ ایران) و …
در سایر ادیان یک فضای یا یادمان ثابت نقش تذکر دهندگی و ایجاد هویت را ایفا می کرده است. به عنوان مثال چغازنبیل علاوه بر تامین فضا و کالبد برای مراسم عبادی و جمعی، با ساختار طبقاتی و ارتفاع خود نقش نمادین را نیز ایفا می کند. و یا اهرام مصر، برج ناقوس کلیسا، معابد شینتو، و یا آتشکدههای ایران باستان (که این نقش نمادین را با نور آتش حتی در شب ایفا می کنند) اما در اسلام علاوه بر این قابلیت که بناهایی به صورت ویژه در نظر گرفته شده اند (فِی بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَیُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ- نور ۳۶) ، از یک «جهت» مقدس نیز استفاده شده که در هر لحظه و هر مکان می تواند نسبت انسان را با ملکوت عالم یادآوری کند و احکام فقهی متناسب با خود را نیز به دنبال دارد. لذا توجه به جهت قبله در معماری و شهرسازی می تواند این قابلیت و ظرفیت عظیمی که در دین اسلام نهاده شده را فعال تر نماید. و البته استفاده از هر ظرفیتی به ویژه در امور نمادین و هویت ساز بایستی با ظرافت و به میزان متناسب و به دور از افراط و تفریط صورت پذیرد.